Επεκτάσεις & δυνατότητες

Aνάλογα με τις επεκτάσεις που θα επιλέξετε αλλάζει και το κόστος έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Όλες οι επεκτάσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν και ξεχωριστά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει.

Επεκτάσεις (plugins)

Επεκτείνετε τις λειτουργίες της εφαρμογής με τα plugins του Hotelist (*προϋποθέτουν την εγκατάσταση του βασικού πακέτου)

Έκδοση Παραστατικών

Έκδοση & διαχείριση παραστατικών, με αυτόματο υπολογισμό ποσοστού ΦΠΑ (95%-5% κλπ) και αποδείξεις είσπραξης.
Δείτε περισσότερα

Hotelist - Breakfast & Cleaning

Housekeeping

Εκδοση καθημερινού προγράμματος πρωινού και καθαρισμού δωματίων, με δυνατότητα ρύθμισης ενεργειών καθαρισμού ανα τύπο δωματίου, και εφαρμογή για Android για το προσωπικό καθαρισμών σας.

 

Εργαλεία Email

Αυτοματοποιημένα μηνύματα & Email Marketing (3000 μηνύματα / μήνα). Ξεκινήστε καμπάνιες email με κάθε νέα κράτηση/ακύρωση.
Δείτε περισσότερα

Αφυπνίσεις & Λίστες εργασιών

Προγραμματίστε αφυπνίσεις για τις κρατήσεις σας, και το Hotelist θα σας ενημέρωσει την ώρα που πρέπει να ξυπνήσετε τον επισκέπτη σας. Ταυτόχρονα, με τις Λίστες Εργασιών, μπορείτε να δημιουργείτε λίστες από εργασίες καθημερινές ή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και να ξέρετε ποιός και πότε τις ολοκλήρωσε.

 

Σύνδεση με παραγγελιοληψία

Μπορείτε να συνδέσετε το Hotelist με το σύστημα παραγγελιοληψίας σας (όπου ειναι εφικτό) και να εισάγετε χρεώσεις από μπάρ εστιατόριο κλπ κατευθείαν στο δωμάτιο.

 

Hotelist - Checkin Spot

Συλλογή στοιχείων επισκέπτη (Check-in Spot)

Συλλέξτε τα στοιχεία των επισκεπτών σας μέσω tablet ή υπολογιστή. Ο επισκέπτης συμπληρώνει τα στοιχεία του ηλεκτρονικά, κατά το check-in.

Hotelist - Checkin Spot

Βιβλίο πόρτας

Διαχείριση check-ins και check-outs και αυτόματη συμπλήρωση σε εκτυπώσιμο βιβλίο πόρτας.

Register

Try for free

activate your free trial version of Hotelist for 14 days by clicking on the Register button.